Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru zaostalog 9. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da ’’čarapani’’ imaju iskusnog trenera protiv koga nije imao puno uspeha i koji zna da pripremi utakmicu i ekipu:

’’Tim koji u Lučanima pobedi Mladost, tako što vodi sve vreme i postigne gol u poslednjim minutima, će sigurno u Bačku Topolu doći pun samopouzdanja i elana. Imaju iskusnog trenera koji zna da pripremi utakmicu i ekipu.  Ja lično imam loš učinak protiv njega, stalno nas ’’prevari’’, pobedi ili igramo nerešeno. Moramo da budemo koncentrisani, pogotovu jer je ovo poslednja utakmica ovog dela sezone i da svi žele na pauzu da odu  pozitivno raspoloženi. Imaćemo vremena tokom pauze da analiziramo sve dosadašnje utakmice, ali zadovoljan sam. Spremili smo se za turbulentnu sezonu, bili opterećeni Evropom i pribojavali se da ćemo zbog toga zaostajati u trci za vrh tabele. Strepeo sam da ćemo morati da ga osvajamo tek u prolećnom delu. Ipak, uspeli smo da se pozicioniramo na izvanredno mesto na tabeli koje je svim ekipama cilj.’’

Zaostali meč 9. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između TSC-a i Napretka igra se u petak 22. decembra 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK TSC