Novosadska Vojvodina u okviru zaostalog 9. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Voždovca.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Ranko Popović ističe da ’’zmajevi’’ imaju mlad i poletan tim i da su izuzetno opasan rival ukoliko im se dozvoli da igraju svoju igru:

’’Očekivanja su uvek ista, pogotovo sa naše strane. Voždovac je mlada i poletna ekipa, koja igra lep i interesantan fudbal. Ako im se dozvoli da igraju svoju igru, onda ste u velikom problemu, jer su onda mnogo nezgodni. Ja se iskreno nadam da ćemo nastaviti ovako da rastemo iz meča u meč i da budemo konkretniji. Za takva očekivanja osnov je bila i utakmica u Nišu, koju smo igrali po neverovatno teškom terenu, a opet smo pokazali na neverovatno lak i lep način i kvalitet i lepotu onoga što treniramo. Sada bih apelovao i da moramo da zadržimo taj nivo i koncetraciju i takav takmičarski nivo. Možemo da očekujemo dobre stvari za Vojvodinu.’’

Zaostali meč 9. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Vojvodine igra se u četvrtak 21. decembra 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina