Subotički Spartak Ždrepčeva krv u okviru zaostalog 9. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba ’’golubova’’ Nenad Lalatović sa puno respekta je govorio o rivalu, naročito o prvoj zvezdi tima Ademu Ljajiću:

’’Ovo je poslednja utakmica za nas u ovoj godini, poslednja i najteža moguća, teža neko ona protiv Crvene zvezde. Kad igrate protiv šampiona niko ne očekuje da pobedite. Jako sam bio ljut na svoje igrače posle te utakmice, zbog načina na koji smo primili golove. Nisu nas nadigrali, dobili su nas iz prekida, tamo gde bismo mi trebali da budemo najjači. Idemo u Novi Pazar, gostujemo klubu koji mnogo poštujem, uvek sam imao lep odnos sa njima. Moram da ih pohvalim za sve rezultate koje su postigli. Četvrti su na tabeli i imaju jedan niz dobrih rezultata. Imaju sjajan tim zahvaljujući upravi, a žao mi je što će se igrati bez publike. Moram posebno da istaknem Adema Ljajića koji igra sjajno u poslednje vreme, oko njega se sve vrti. Imaju još nekoliko sjajnih igrača poput Šćepovića i Sume, da ne nabrajam sve. Čeka nas stvarno teška utakmica i želim da moj Spartak trijumfuje. Mali hendikep za nas je povreda Kerkeza koji je jako bitan igrač u našoj postavi i koji sigurno neće igrati. Neće biti ni Đurasovića koji ima manju povredu, a pred transferom je, pa smo u dogovoru sa upravom odlučili da ne rizikujemo. Ostali igrači su spremi i orni, analizirali smo protivnika i moramo da svedemo greške na minimum kako bismo upisali sva tri boda.’’

Zaostali meč 9. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i Spartaka ŽK igra se u četvrtak 21. decembra 2023. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Spartak ŽK