Surdulički Radnik u okviru zaostalog 9. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kragujevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog 1923.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Milan Milanović ističe da je napredak u igri vidljiv, ali da je neophodno osvajati bodove zbog pozicije na tabeli:

’’Naš cilj je još od mog dolaska osvajanje bodova, i mi moramo da osvajamo bodove zbog pozicije na kojoj se nalazimo.  U prošlom kolu protiv Pazara je bila naša najbolja igra, bar od kad sam ja ovde. Korak po korak napredujemo i ja i dalje vidim pomak u igri. Moraćemo još te individualne greške da neutrališemo i da tako dođemo do pozitivnog rezultata. Ekipa Radničkog je ovog vikenda odigrala odličnu utakmicu sa Partizanom. Uopšte, igraju lep i moderan fudbal. Igraju na gol više i na taj način i privlače gledaoce. Imaju dobre napadače, imaju dobre bokove i odatle može da bude opasnost koja može da nam zapreti. U ovom momentu nas dočekuju kao dobar protivnik, sa dobrim rezultatom iz prošlog kola, na domaćem su terenu pred svojom publikom, pa ćemo videti.’’

Zaostali meč 9. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Radnika igra se u sredu 20. decembra 2023. godine, sa početkom u 13:00 časova.

FOTO: FK Radnik