Beogradski Voždovac u okviru 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom terenu dočekuje goste iz Pančeva, ekipu Železničara.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Marko Savić ističe da Pančevci imaju kvalitetan i iskusan tim i da očekuje tvrdu i tešku utakmicu, kao u njihovom prvom ovosezonskom duelu:

’’Očekujem tvrdu i tešku utakmicu, kao i u prvom delu sezone. Radi se o iskusnoj, takmičarskoj ekipi, sa igračima koji imaju veliki broj nastupa u Super ligi, najvećim klubovima, kao i u inostranstvu, te sigurno neće biti lako igrati protiv njih. Dolaskom novog trenera promenila se energija, došli su i pozitivni rezultati i na tom talasu izgledaju veoma dobro i agresivno. Nikša Vujanović je povređen i neće igrati, Matija Mitrović se vraća iz povrede i u narednim danima ćemo proceniti u kojoj meri će moći da pomogne. Svi ostali igrači su na raspolaganju za ovu utakmicu.’’

Meč 19. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Železničara igra se u petak 15. decembra 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Voždovac