Pančevački Železničar u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeve krvi.

Pomoćnik u stručnom štabu domaćeg tima Ivica Milutinović ističe da u meč ulaze izuzetno motivisani i da bi pobeda donela mir pred pakleni finiš jesenje polusezone:

’’Očekuje nas teška i jako važna utakmica protiv sjajnog tima iz Subotice. Spartak možda prvenstvo nije počeo onako kako je priželjkivao, ali u poslednje vreme ostvaruje dobre rezultate. Promenjena je energija, pa u Pančevo dolazi u dobroj formi i raspoloženju. Ipak, mi u meč ulazimo motivisani i sa željom da trijumfujemo. Očekuju nas tri jako teška meča koja mogu da budu presudna za dalji nastavak sezone, ali smo sada fokusirani samo na tim iz Subotice. Pobeda bi nam donela mir pred pakleni finiš jeseni. Momci su spremni i dobro raspoloženi i ja se nadam da će u subotu prikazati svoje najbolje izdanje u ovoj polusezoni.’’

Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Železničara i Spartaka ŽK igra se u subotu 09. decembra 2023. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Železničar