Beogradska Crvena zvezda u okviru 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba crveno-belih Barak Bahar ističe da je ubedljiva pobeda u Kupu Srbije važna u pogledu samopouzdanja i da očekuje da njegov tim nastavi u istom ritmu:

’’Iza nas je veoma važna pobeda na planu samopouzdanja. Vrlo bitno za nas je činjenica da nismo primili pogodak, dok smo sa druge strane uspeli da postignemo pet golova. Verujemo da je iza nas period u kome smo pružali dobre partije, ali nažalost nismo uspeli da budemo efikasni. Trijumf je došao u pravom trenutku, a na nama je da nastavimo da igramo tako i na sledećem meču. Bitno je da naša ekipa stvara i realizuje šanse. Želimo da tokom svih devedeset minuta budemo agresivni, napadamo, kreiramo šanse i igramo presing. Nakon treninga ćemo preciznije znati situaciju kada je u pitanju igrački kadar za meč protiv Mladosti. Videćemo da li ima povređenih u ekipi, kao i da li je neko od igrača prehlađen. U ovom trenutku znam da su svi osim Mirka Ivanića spremni za duel, ali ćemo proceniti ko je odmoran i svež za sutrašnji meč.’’

 Meč 18. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Crvene zvezde i Mladosti igra se u subotu 09. decembra 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda