Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Niša, ekipu Radničkog.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Žarko Lazetić ističe da gosti po kvalitetu ne zaslužuju poziciju na kojoj se nalaze i veruje da će sa novim šefom struke doći i bolji rezultati:

’’Iznenadilo me je što je Radnički pretposlednji na tabeli  i čini se da nije realno u odnosu na kvalitet koji imaju. Moj kolega Slavoljub Đorđević je sa svakim klubom sa kojim je radio imao uspeha i ne sumnjam da će ga imati i sa njima.  Analizirali smo utakmicu koju su igrali pod njegovim vođstvom da vidimo šta je promenio i izgleda da će se sa njim podići na tabeli, ali nadam se ne u utakmici protiv nas. Imali smo neka negativna iskustva u prethodnim prvenstvenim utakmicama i nadam se da smo izvukli pouke. Kroz treninge i trenažni proces pokušavamo da postanemo spremniji i oštriji i videćemo da li će nam to uspeti. U trenerskom poslu nema čarobnog recepta, sve treba rešavati u zavisnosti od situacije. U narednoj utakmici će biti važno da budemo relaksirani od onoga što je bilo i što predstoji. Nije lako svaka dva tri dana biti na mentalnom maksimumu i videćemo kakvi ćemo biti.  Neće valjati jedino ako budemo  pasivni i statični.’’

 Meč 17. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između TSC-a i Radničkog iz Niša igra se u nedelju 03. decembra 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK TSC