Beogradska Crvena zvezda u okviru 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba crveno-belih Barak Bahar ističe da je tokom pauze analizirao mečeve svoje ekipe i izvukao zaključke, a da su predstojeći dueli u Super ligi i Ligi šampiona prilika da se preokrene sezona:

’’Poznajemo Vojvodinu veoma dobro. Reč je o ekipi koja je u formi i koja je u tom naletu savladala TSC u prethodnom kolu. Dolazimo u Novi Sad gde teren nije u sjajnom stanju, ali moramo da se prilagodimo i pobedimo utakmicu. Ne postoji druga opcija za nas. Mislim da Olajinka neće biti spreman da sutra zaigra, ali se bolje oseća. Nadam se da će sledeće nedelje moći da pomogne. Što se tima tiče, videćemo posle treninga, ali većina igrača se dobro oseća, tako da će svi sem Olajinke moći sutra da pomognu. Na pauzi sam otišao u Izrael da se vidim sa porodicom, to je bilo izuzetno važno za mene, ali sam analizirao i naše utakmice. Imam dosta zaključka, svestan sam šta treba da promenimo. Moramo da popravimo mentalni status igrača, pristup, kao i da prilagodimo taktiku. Sutra ćete imati priliku to da vidite, uprkos tome što nas čeka teška utakmica na lošem terenu. Sa jedne strane imamo teške utakmice u Super ligi i Ligi šampiona, ali je pred nama šansa da preokrenemo sve. Čeka nas teška utakmica, kao i protiv Jang Bojsa, ali je to prilika da preokrenemo sezonu u našu korist.’’

Meč 16. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Crvene zvezde igra se u subotu 25. novembra 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda