Beogradska Crvena zvezda u okviru 15. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Pančevu gde će odmeriti snage sa ekipom Železničara.

Šef stručnog štaba crveno-belih Barak Bahar ističe da je pritisak prisutan pred svaki meč i da je cilj da se na reprezentativnu pauzu ode sa dobrom atmosferom i rezultatom:

’’Svaka naredna utakmica je prilika da se ekipa izdigne, povrati samopouzdanje, kao i da postiže više golova, bude konkretnija i bolja na terenu. Pritisak je naravno prisutan uoči svake utakmice Crvene zvezde. Imamo utakmice na svaka tri dana, ali ne sme da nam bude izgovor činjenica da često igramo. Moraćemo malo da rotiramo i uoči ove utakmice. Želimo da odemo na pauzu sa dobrom atmosferom i rezultatom. Spajić neće biti u konkurenciji za utakmicu, s obzirom da ima manji problem sa kolenom. Ne želimo da rizikujemo ozbiljniju povredu. Svi ostali su zdravi. Imamo veliki roster igrača, odlučićemo ko će biti na terenu u okviru pripreme za utakmicu. Očekuje nas još jedan trening do sutrašnjeg meča.’’

Meč 15. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Železničara i Crvene zvezde igra se u subotu 11. novembra 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda