Muči se Vojvodina u dosadašnjem delu prvenstva, pokušava da pronađe prelomnu tačku i približi se klubovima sa vrha Mozzart Bet Super lige. Ponovo je ekipa Ranka Popovića, baš kao u sudaru sa IMT-om, stresirala navijače na Karađorđu, ali je ponovo stigla do celog plena u finišu utakmice.

Ovoga puta junak je bio mladi napadač Mihailo Ivanović. Dugo se u fudbalskim krugovima priča o 18-godišnjem napadaču, koji se ovog leta vratio sa pozajmice u Sampdoriji. Prepoznali su ga članovi sportskog sektora Vojvodine kao nadolazeću snagu, možda i potencijal vredan ozbiljne prodaje. Morao je Ivanović u dosadašnjem delu prvenstva da čeka šansu i ozbiljne minute. Uglavnom je do meča sa IMT-om bio na klupi za rezervne igrače, ali je drugi start u sezoni obeležio sa dva gola u mreži kluba sa Novog Beograda. Dovoljno da dobije zvanje igrača kola, iako je tokom vikenda za nama bilo još istaknutih pojedinaca. Blistao je, primera radi, Bibras Natho u trijumfu Partizana nad kruševačkim Napretkom.

Ivanović je doveo Lale u vođstvu protiv IMT-a u 12. minutu nakon asistencije Andrije Radulovića. Zablistao je još jednom, u 73. minutu kada je dodavanje Stefana Đorđevića pretvorio u pobedonosni pogodak. Mladi napadač je treći fudbaler Vojvodine sa zvanjem igrača kola. Najbolji u četvrtoj rundi bio je sada već bivši krilni fudbaler Nikola Čumić, dok je laureat osme runde bio tvorac trijumfa nad Javorom Radomir Milosavljević.

Izvor: Mozzart Sport