Novosadska Vojvodina u okviru 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu IMT-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Ranko Popović ističe da se rivalu ne sme dozvoliti da nametne svoju igru i da sve treba da zavisi od njegovih igrača:

’’Što se tiče utakmice sa IMT-om, i ovaj put hoću da se manje bavimo protivnikom i da se mi pitamo. Naravno, treba da posvetimo pažnju i da pružimo poštovanje našem rivalu, jer su izuzetno mlada i poletna ekipa i nezgodna ukoliko im se dozvoli da imaju reč na terenu. Ako mi budemo na našem nivou, u šta verujemo po svemu onome što radimo poslednjih nedelja, onda sam siguran da će oni imati problema sa nama. Takođe, moram da istaknem da smo se mi na drugačiji način pripremali ove nedelje, jer nismo znali kada i gde ćemo igrati. Trebalo je da igramo protiv Voždovca, na kraju kao što se zna došlo je do pomeranja, ali to neće biti alibi, već jednostavno nismo stigli da radimo stvari koje smo hteli. Od utakmice očekujem kao i od svake da izađemo na teren i pokažemo da smo igrači Vojvodine, odnosom prema dresu i igrama na terenu. Ja bih voleo da ne bude, ali nažalost će biti promena u timu. Trebalo bi do sutra bude sve u redu, ali ko god bude igrao zna šta treba radi i to treba da nam bude neki standard.’’

Meč 10. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i IMT-a igra se u petak 29. septembra 2023. godine, sa početkom u 18:30 časova.

FOTO: FK Vojvodina