Daleko od toga da je Ranko Popović pronašao pobedničku formulu. Vojvodina još ne zna za pobedu na strani. U stvari na četiri gostovanja osvojila je samo dva boda i postigla dva gola, na samo jednoj od te četiri utakmice. Međutim, moglo je da bude i gore. Mnogo gore. A, to što nije zasluga je Radomira Milosavljevića, junaka Vošinog preokreta u pobedi nad Javorom na bazenu ’’Karađorđe’’.

Za one koji nisu gledali, a teško je bilo gledati igrače obe ekipe kako se rvu po pljuskom raskvašenom terenu u Novom Sadu, gosti iz Ivanjice dugo su vodili sa 1:0, ali onda je Milosavljević u poslednjim trenucima utakmice pokazao da nije čovek koji lako odustaje.

Prvo je u četvrtom minutu sudijske nadoknade nadskočio Borisa Kopitovića i glavom tukao u mrežu za izjednačenje, da bi potom na lukavstvo iznudio i prekršaj Milana Ilića i jedanaesterac koji je Asmir Kajević pretvorio u pobedonosni gol. I treću uzastopnu pobedu Vojvodine u Novom Sadu. Pobedu koja ih je uzdigla do osmog mesta na tabeli Mozzart Bet Super lige Srbije. Mada to svakako nije pozicija kojoj su se na Karađorđu nadali pred početak sezone. Oni hoće više, hoće u prvih pet.

Dobra stvar je što ni ekipe ispred nisu daleko odmakle. Još bolja je što se Milosavljević razigrao. Svi će morati, ako žele napred. Ovog puta, Milosavljeviću priznanje za najboljeg igrača osmog kola Mozzart Bet Super lige Srbije.

Izvor: Mozzart Sport