Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 8. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Siniša Dobrašinović ističe da pritisak uvek postoji, ali da on ne oseća euforiju:

’’Kad nema pritiska sam ga stvorim, jer želim da sve izgleda kako treba. Euforiju ne osećam, kod navijača je to normalno. Čini mi se da igramo dobro i imamo rezultate. Imamo fudbalere u koje navijači veruju, a ja mislim da mogu da nam pomognu da ispunimo ciljeve. Lučanci imaju iskusne i kvalitetne igrače, znaju da igraju na rezultat. Bez obzira da li igramo kući ili na strani, želimo da nametnemo naš ritam. Ako ne uspemo, onda se adaptiramo. Mislim da dosta zavisi od našeg pristupa, za koji ne sumnjam da će da bude dobar. Nadam se pozitivnom rezultatu. Čini mi se da će i Suma brzo na teren, pravi je profesionalac. Jedva čekam da bude na sto odsto, kako bi pokazao šta stvarno može, a može mnogo. Šćepović nam dosta donosi u napadu. Imao sam i pre njegovog dolaska kvalitet u timu, ali sa Markom je to ekstrakvalitet. Može da asistira i da postigne gol. Bio nam je potreban.’’

Meč 8. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i Novog Pazara igra se u subotu 23. septembra 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar