Pančevački Železničar u okviru 8. kola Mozzart Bet Super lige na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Partizana.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Aleksandar Linta očekuje jako tešku utakmicu, ali ističe da je sportski nadati se pozitivnom rezultatu:

’’Pred nama je istorijska utakmica za Železničar i prilika da se predstavimo u lepom svetlu brojnim poklonicima fudbala. Da budemo hrabri, energični i mudri. O Partizanu ne treba trošiti reči. Imaćemo jako težak zadatak, ali sportski je nadati se dobrom rezultatu. Verujem u moje igrače, trudićemo se da iz kolektivne, timske igre, dođemo do povoljnog rezultata. Biće to lepa prilika i da javnost upozna ovaj prelepi stadion u Pančevu, možda i najlepši u Srbiji. Atmosfera u timu je dobra, svesni smo da smo u seriji teških utakmica, svesni smo i negativnih rezultata, ali znamo da je bilo i segmenata kojima smo zadovoljni. Daćemo sve od sebe i nadam se da možemo do povoljnog rezultata.’’

Meč 8. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Železničara i Partizana igra se u petak 22. septembra 2023. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Železničar