Niški Radnički u okviru 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu IMT-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Nikola Trajković nada se da će sreća i znanje biti na njohovoj strani i da će pred svojim navijačima uspeti da stignu do pobede:

’’IMT je jedna mlada i poletna ekipa, koja na početku prvenstva beleži dobre rezultate, za razliku od nas. Mi smo više u krizi rezultata, nego krizi igre. Utakmica u nedelju je presudna za sve nas, moramo da osvojimo tri boda. Cilj je da se ekipa bori za vrh i plej-of, a ne za plej-aut. Moramo da namestimo svoju glavu i da po svaku cenu pobedimo tu utakmicu. U toku nedelje sam mnogo razgovarao sa igračima i rekao sam im da oni ne treba da imaju nikakav pritisak. Mislim da je dovoljno da igrači daju svoj maksimum i da pokažu da žele da izađemo iz ove krize. Mislim da će to biti dovoljno da se dobije utakmica. Nema potrebe da kalkulišemo, mi smo ti koji moramo da zabeležimo pobedu. Nećemo menjati stil igre. I do sada smo igrali relativno ofanzivno, nema razloga da nešto menjamo. Nadam se da će sreća i znanje biti na našoj strani. Njihovu poletnost i mladost moramo da neutrališemo na neki drugi način, da budemo dosta agresivniji, da naš kvalitet izađe na videlo. Igramo na Čairu, ja se nadam da će biti i više navijača, jer je vikend i to će nam biti motiv više.’’

Meč 7. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i IMT-a igra se u nedelju 17. septembra 2023. godine, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Radnički Niš