Niški Radnički u okviru 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Ivanjici gde će odmeriti snage sa ekipom Javor Matisa.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Nikola Trajković ističe da su se njegovi igrači vredno pripremali i da očekuje povoljan rezultat:

’’Očekuje nas jedna neizvesna i teška utakmica protiv ekipe koja zna da igra na rezultat, sa jednim iskusnim trenerom. Verovatno će biti manje uživanja u lepoti fudbala, a više te direktnije igre. Znamo da imaju brze igrače, da su dobri u tranziciji, da se oslanjaju na prekide, tako da bi im naša dosadašnja igra, gde smo izlazili visoko, odgovarala. Razmislićemo u kojim periodima ćemo igrati našu igru, a u kojim onu koja njima manje odgovara. Spremali smo se vredno, ekipa je maksimalno motivisana. Momci treniraju kvalitetno i sve više veruju u ono što radimo i očekujem da napravimo povoljan rezultat u Ivanjici.’’

Meč 6. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Radničkog iz Niša igra se u subotu 02. septembra 2023. godine, sa početkom u 20:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš