Ekipa Crvene zvezde u okviru 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije biće gost gradskog rivala, ekipe Voždovca.

Šef stručnog štaba crveno-belih Barak Bahar ističe da protivnik ima mladu, talentovanu i ambicioznu ekipu, ali da se pristup igri sa visokim intenzitetom tokom svih devedeset minuta neće menjati:

’’Upoznati smo sa činjenicom da je Voždovac najmlađa ekipa u Super ligi. Sastavili su tim od talentovanih i mladih igrača, ne samo onih koji su prošli Omladinsku školu Crvene zvezde, već i fudbalera iz drugih klubova. Voždovac je dobra ekipa koju krasi brzina, ali i ambiciozni pojedinci. Na mojim igračima je da nastave sa dobrim partijama i da razmišljaju o svojoj igri. Utakmica protiv Voždovca će se razlikovati od prethodnih, s obzirom da ćemo igrati na veštačkoj podlozi. Svakako je to nešto novo za mene i celokupni stručni štab, ekipa će morati drugačije da igra. Međutim, znamo da se radi o novom terenu i verujem da ćemo imati dobre uslove za igru. Uvek pripremamo ekipu sa ciljem da dobro otvori utakmicu i bude potpuno spremna za sam početak. Ipak podjednako je bitno da se isti nivo zadrži i u drugom poluvremenu, ne samo zbog rezultata, već i zbog činjenice da nas očekuju utakmice u Ligi šampiona, gde je potreban visok intenzitet igre. Potrudićemo se da visok ritam zadržimo tokom svih devedeset minuta, a ne samo tokom jednog poluvremena. Igrači se naporno pripremaju za to i treniraju kako bi cilj sproveli u delo.’’

Meč 5. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde igra se u subotu 26. avgusta 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda