Kruševački Napredak u okviru 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dragan Perišić ističe da će njegovi igrači u meč ući sa maksimalnom motivacijom i sa ambicijom da stignu do prvog trijumfa:

’’Biće ovo treća utakmica koju igramo kod kuće. U prethodne dve nismo uspeli da zabeležimo pobedu i jasno je svima šta nam je cilj u nedelju. Kratko ću da se osvrnem na susret sa Vojvodinom, pre svega da bih se zahvalio navijačima na podršci. Naročito u trenucima kada smo se branili, a uz njih smo u drugom delu, u nastavku, uspeli da preokrenemo tok utakmice. U vrlo zahtevnom susretu igrači su izgarali, pozitivno reagovali na tu podršku, sa željom da pobedimo. Nažalost, nismo uspeli, ali pozivam ih da budu uz nas u nedelju, da zajedničkim snagama stignemo do prvog trijumfa. Mogu da obećam da ćemo biti maksimalno motivisani, izaći na teren sa puno energije. Znamo da igramo protiv iskusne ekipe, koja nam neće ostavljati puno prostora. I sam tok utakmice će biti drugačiji od one sa Vojvodinom. Novosađani su u većem delu imali loptu u posedu i diktirali tempo. Sada ćemo mi imati tu ulogu i glavni zadatak je da nađemo lopti put do mreže. Svi igrači su odradili pripremni mikro ciklus i sa nestrpljenjem čekamo duel sa Lučancima.’’

Meč 4. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Mladosti igra se u nedelju 20. avgusta 2023. godine, sa početkom u 19:30 časova.

FOTO: FK Napredak