Prvotimac Čukaričkog će od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara da uruči kao pomoć u humanitarne svrhe, kome god on bude smatrao da treba.

Pala je zavesa na sezonu u Mozzart Bet Super ligi, ostalo je da se odigraju baraž mečevi da bi se saznalo kojih će 16 klubova igrati u eliti. A, čast da spusti tu zavesu pripala je – Luki Stojanoviću.

Iskusni ofanzivni vezista, nekad i napadač, zablistao je na oproštajnoj utakmici za ovu takmičarsku godinu. Predvodio je Stojanović Čukarički do pobede nad Radničkim iz Kragujevca, postigao je dva gola, iznudio je i penal, koji Marko Docić nije pretvorio u pogodak (2:1).

Sve što je bilo do njega na ovom meču, Stojanović je uradio, ali to nije bilo dovoljno Brđanima da uzmu drugo mesto, jer je i TSC odradio ’’domaći zadatak’’. Prvi put je Luka bio starter za Čukarički ove sezone i to u poslednjem kolu. Ali je stigao da u statistiku upiše pet golova.

Ko zna, možda bi belo-crni bolje prošli i protiv Voždovca kolo ranije da je Stojanović dobio šansu da pomogne svojim bogatim iskustvom. Ipak, za prosutim mlekom ne vredi plakati, dobra je bila sezona za klub sa Banovog brda, koji će prvi put u istoriji igrati celu jesen na evropskoj sceni.

Tom uspehu svoj potpis je dao i Luka Stojanović, pogotovo na kraju, zbog čega je najbolji igrač 37. kola Mozzart Bet Super lige.

Izvor: Mozzart Sport