Niški Radnički u okviru 37. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragan Šarac svestan je važnosti ovog meča i najavljuje veliku borbu:

’’Sve staje u narednih devedeset minuta i znamo da moramo da ih odigramo maksimalno angažovano i motivisano. Ne zanima nas nijedan drugi ishod osim pobede, jer nam jedino tri boda znače direktan opstanak u Super ligi. Ovih nekoliko dana uvežbavali smo taktiku i pripremali meč sa Kolubarom i verujem da smo spremni za ovaj težak izazov. Kolubara je dobar tim, na svim utakmicama, pa i u prethodnom kolu protiv Radnika, stvaraju mnogo šansi. Imamo određenih kadrovskih problema, pogotovo u zadnjoj liniji tima. Na prošlom meču povredili su se Gaku i Etongu i oni neće moći da nam pomognu. Frej se i dalje oporavlja i ne konkuriše za prvi tim. Svi igrači koji dobiju šansu će dati maksimum da dođemo do željenog cilja, do tri boda u Lazarevcu.’’

Meč 37. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Radničkog iz Niša igra se u subotu 27. maja 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš