Niški Radnički u okviru 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Šarac ističe da je cilj jasan, osvajanje bodova kojima se obezbeđuje opstanak u elitnom rangu:

’’Očekuje nas težak zadatak protiv ekipe koja u prethodne tri utakmice ne zna za poraz. Spartak je na ovim mečevima odigrao jako dobro, pogotovo u prethodnom kolu na domaćem terenu protiv Mladosti iz Lučana. Imaju odličan spoj mladosti i iskustva u sastavu, igraju na tranziciju, jer poseduju brze, nezgodne igrače za čuvanje. Mi znamo naš cilj, osvojiti bodove i na vreme obezbediti opstanak u ligi. Najbitnije je da posle dugo vremena nemamo povređenih i suspendovanih igrača. Svi su na raspolaganju i konkurišu za startnih jedanaest. Još uvek razmišljamo o sastavu koji će početi meč, ali je sada znatno lakše kada mogu da računam na sve igrače. U utakmicu moramo ući maksimalno angažovano, bez kalkulacija i probati da odmah na njoj ostvarimo zacrtani cilj. Ovim putem bih pozvao i gledaoce i navijače da nas podrže, ulaz na stadion je slobodan. Ekipi je jako značajno da ima dodatni vetar u leđa u vidu podrške domaće publike. Ostalo je još samo dva kola do kraja, borba na svim mečevima je velika i jako je neizvesno prvenstvo.’’

Meč 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Spartaka ŽK igra se u ponedeljak 22. maja 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš