Surdulički Radnik u okviru 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lazarevca, ekipu Kolubare.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Slavoljub Đorđević naglašava važnost ove utakmice i ističe da očekuje tešku i neizvesnu borbu za bodove:

’’Ostalo je još 180 minuta da se odigra i sve staje u preostale dve utakmice. Mesta i prilike za popravni više nema, tako da moramo da suzbijemo redove i budemo maksimalno koncentrisani. Svaki trenutak dekoncentracije može skupo da nas košta. Igramo protiv protivnika koji ima dobre pojedince i neće nam biti nimalo lako. Ali, ako hoćemo da izborimo opstanak, a hoćemo, moramo da pobedimo Kolubaru. Svima je sve jasno kada je situacija na tabeli u pitanju. Rekao sam igračima da ne razmišljaju o tabeli, već da ostavimo poslednji atom snage na terenu, pa ćemo kad za to dođe vreme svoditi utiske. Pobediće tim koji bude više želeo pobedu i koji bude manje grešio. Kao i na svim mečevima do sada i protiv Kolubare će biti tvrdo i neizvesno.’’

Meč 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Kolubare igra se u ponedeljak 22. maja 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnik