Kruševački Napredak u okviru 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti GAT.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dragan Perišić ističe da očekuje da domaći tim u meč uđe sa puno energije i motivacije, a da je na njegovim igračima da odgovore na to na pravi način:

’’Iza nas je utakmica u Lazarevcu. Iskren da budem, poremetio nas je gol u poslednjoj sekundi. Igrači su dali maksimum, ispoštovali mnogo toga što smo radili u pripremi, ali s obzirom da smo primili taj gol znači da nismo bili dovoljno kvalitetni. Na nama je da sad, na kraju, izvučemo svu energiju koju imamo i da pokušamo da odigramo najbolje što možemo. Znamo da će protivnik biti vrlo motivisan, da je vrlo kvalitetan i da ima ozbiljan igrački kadar, da ima i kvalitetnog trenera i znamo sa kakvom energijom će početi utakmicu. To je izazov i za nas, a na kraju ostaje samo jedno, pamti se pobednik.’’

Meč 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti GAT i Napretka igra se u ponedeljak 22. maja 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Napredak