Novosadska ekipa Mladost GAT u okviru 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije dočekuje goste iz Kruševca, ekipu Napretka.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Nenad Lalatović veruje da njegov tim još uvek može da izbegne ispadanje iz elitnog ranga, ali ga brine što mnogo toga zavisi od ostalih rezultata:

’’Sigurno da se od preostale dve utakmice ne zna koja je za nas bitnija. Jedino što me brine jeste činjenica da ne zavisi sve od nas, da zavisimo od drugih rezultata, drugih ekipa koje će igrati u isto vreme kada i mi. Ipak, neću uopšte da gledam druge rezultate, mene zanima samo moj tim. U plej-autu smo odigrali pet utakmica, uzeli devet bodova i primili samo dva gola. Prosto je neverovatno da se sada nalazimo na poziciji na kojoj se sada nalazimo, koja vodi u niži rang. Važno je da nismo poklekli i verujem da zaslužujemo i da možemo da izborimo baraž i ostanemo u ligi. Ono što me raduje, atmosfera u ekipi je sjajna, igrači su nasmejani i ja to tražim od njih. Očekujem da damo naš maksimum protiv ekipe koja je rasterećena, ali koja je izuzetno opasna. Radio sam tamo, dobro su organizovani, poznajem i njihovog trenera, svake godine imaju sve bolji tim. Moramo jako dobro da stojimo i da individualne greške svedemo na minimum. Nadam se da će igrači ispoštovati sve ono što smo se dogovorili i što tražim od njih, da ćemo stići do sva tri boda.’’

Meč 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti GAT i Napretka igra se u ponedeljak 22. maja 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Mladost GAT