Ivanjički Javor Matis u okviru 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Lučana, ekipu Mladosti.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Mladen Dodić ističe značaj predstojećeg duela i mogućnost da u pretposlednjem kolu razreše pitanje opstanka:

’’S obzirom na značaj utakmice protiv Mladosti sve misli, energiju i znanje usmeravamo prema tom susretu koji je za nas utakmica godine. Svesni smo da protivnik dolazi sa ofanzivnim ambicijama, jer i njima pobeda mnogo znači. Uvek su utakmice između Javora i Mladosti neizvesne i od izuzetnog značaja za oba tima. Možda se očekivalo da će rasplet doći ranije, ali znate da sam na svakoj konferenciji ponavljao da će borba potrajati do poslednjeg kola. Za nas je pretposlednje kolo vrlo bitno, jer bismo pobedom mogli da rešimo sve. Značaj utakmice i te pobede treba dodatno da motiviše sve nas u klubu i sve navijače Javora da budu u ponedeljak na stadionu uz svoj klub. Siguran sam da će Lučanci imati svoje navijače. Pozivam sve navijače da uz njihovu pozitivnu energiju uspemo u ostvarivanju svog velikog cilja.’’

Meč 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Javor Matisa i Mladosti igra se u ponedeljak 22. maja 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Javor Matis