Ekipa TSC-a iz Bačke Topole u okviru 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Pazaru gde će odmeriti snage sa istoimenom ekipom.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Žarko Lazetić poziva na oprez i ističe da je svaka utakmica do sada bila utakmica sezone i da je najbitniji kontinuitet koji ih je na kraju doveo u ovu poziciju:

’’Na papiru smo favoriti, ali dalek je put od papira do ostvarenja nečega. Ostale su dve utakmice do kraja, znamo kako je, bićemo oprezni. Na tom gostovanju je teško igrati, ne samo zbog stadiona i terena, već i zbog kvaliteta Pazara, šta god oni pokazivali u poslednje vreme i u kakvoj situaciji bili. Znamo da imaju izuzetno opasne igrače u tranziciji i igri jedan na jedan. Imamo iskustvo sa njima ove sezone, jer smo dva puta izgubili. Sve nas to poziva na oprez i punu pozornost, u šta ne sumnjam da će biti, jer je takva situacija pred kraj sezone. Za ovo smo se spremali godinu dana. Videćemo sada da li smo spremni, da poentiramo na način na koji želimo. Svaka utakmica je utakmica sezone, na kraju ćemo videti, ne mogu da kažem da nije bilo važno pobediti kući Voždovac, ili uzeti po bod na Marakani i JNA, kada je počinjala sezone, u trećem i desetom kolu. Zahvaljujući nekom kontinuitetu i radu mi smo došli u ovaj položaj. Svi nazivaju ovu utakmicu istorijskom ili utakmicom sezone, ali suština je da smo svesni toga da posebno mi kao klub svaku utakmicu možemo da pobedimo, izgubimo ili igramo nerešeno. Tako će biti i protiv Novog Pazara. Utakmica ništa drugačija od onih prethodnih, čak i od one prve protiv Čukaričkog na Banovom brdu koju smo pobedili, možda je baš to bila utakmica sezone. Krajnji rezultat je, a ja to govorim od septembra, da račune svodimo na kraju sezone. Hvala Bogu da smo u poziciji kojoj jesmo, zahvaljujući dobrom radu, dobrim igrama i svima nama. Ovo nije prva utakmica nego trideset i šesta, koju shvatamo kao utakmicu sezone. Biće sličan pristup i slična priprema kao i do sada.’’

Meč 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i TSC-a igra se u nedelju 21. maja 2023. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK TSC