Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Davor Berber ističe da je cilj da se dobrom igrom i pobedom oproste od domaće publike, kao i da pomrse račune rivalu u borbi za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona:

’’Imamo motiv da se revanširamo TSC-u za poraz u Kupu Srbije, da se na domaćem terenu pozitivnim rezultatom oprostimo od naše dobre publike. Opet, želimo protivniku da pomrsimo račune po pitanju izlaska u Evropu, da se i mi tu nešto priupitamo. Videćemo šta možemo da uradimo tokom tih 90 minuta borbe. Drago mi je što Nenad Gavrić i Bojica Nikčević ulaze u formu, tu je i Petar Đuričković. Kvalitetno treniraju, sve bolje i bolje igraju. Da li će se to pokazati i na utakmici, videćemo u nedelju. Neću moći da računam Joksimovića i Majdevca, svi ostali su u pripravnosti, čekaju šansu. Nadam se da će i da je iskoriste na najbolji mogući način.  Moraju ovde da nas pobede i ostanu u trci za kvalifikacije Lige šampiona. Mi smo tu da im pokvarimo planove, da pokušamo da igramo prepoznatljivo, onako kako smo igrali pre plej-ofa. Stvarno verujem da ćemo pozitivnim skorom da stavimo tačku na utakmice kod nas ove sezone i da obradujemo navijače.’’

Meč 36. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Novog Pazara i TSC-a igra se u nedelju 21. maja 2023. godine, sa početkom u 21:00 čas.

FOTO: FK Novi Pazar