Niški Radnički u okviru 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Ivanjice, ekipu Javor Matisa.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dragan Šarac očekuje tešku utakmicu i priželjkuje da njegovi igrači novom pobedom potvrde dobar rezultat u Kruševcu u prethodnom kolu:

’’Iako smo Javor uspevali da dobijemo ove sezone, prošli put pre samo četiri prvenstvena kola, znamo jako dobro da je to kvalitetna i nezgodna ekipa, koja bolje igra na strani nego kod kuće. Imaju jako brzu tranziciju sa svoje polovine terena, ubojite ofanzivce poput Gigića, Kembela, Tanka. Uz par iskusnih igrača u timu Javor ume da svakom protivniku napravi probleme u igri. Daćemo maksimum da probamo da ostvarimo pobedu i potvrdimo dobar rezultat iz Kruševca u prethodnom kolu. Jedini problem za nas je što i dalje imamo dosta povređenih igrača. Frej, Gaku i Stojanović ne treniraju, Belaković se povredio na zagrevanju pred utakmicu sa Napretkom. Učinićemo sve što možemo sa našim medicinskim timom da osposobimo makar nekog od njih za ovaj susret.’’

Meč 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Javor Matisa igra se u ponedeljak 15. maja 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš