Surdulički Radnik u okviru 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Novog Sada, ekipu Mladosti GAT.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Slavoljub Đorđević ističe važnost predstojeća dva susreta u Surdulici i poziva navijače da pruže podršku igračima u grčevitoj borbi za opstanak:

’’Nadam se da su moji igrači shvatili na primeru utakmice u Lučanima da, ukoliko u svakom trenutku ne pruže svoj maksimum, da nećemo doći do rezultata. Razumem ih u smislu da igraju pod ogromnim pritiskom, ali sami su izabrali ovaj put i moramo da učinimo sve i ostvarimo cilj. Nije nam lako kada znamo da smo tokom proleća po broju osvojenih bodova u vrhu tabele, a sa druge strane realnost je takva da se nalazimo u grčevitoj borbi za opstanak. Naredne dve utakmice koje igramo kao domaćini su ključne za nas i nadam se da ćemo prikazati najbolju igru. Ekipa Mladosti iz Novog Sada je pokazala kvalitet mnogo puta, imaju igrače koje bi svaki trener poželeo. Nenad Lalatović ih predvodi, koji je sjajan motivator i stručnjak. Gde god je radio ostvario je rezultat. Što se nas tiče, tim ću birati u zavisnosti od forme u kojoj se nalaze moji igrači. Trebaju mi najspremniji, oni koji će pružiti najviše. Ne sme da nam se ponovi da primimo dva gola za pet minuta kao u Lučanima. To nije put kojim se opstaje u ligi. Svi igraju na rezultat i skupljaju bodove, to sam rekao već nekoliko puta. Pozivam navijače da nas podrže i pomognu da dođemo do dobrog rezultata.’’

Meč 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radnika i Mladosti GAT igra se u ponedeljak 15. maja 2023. godine, sa početkom u 18:00 časova.

FOTO: FK Radnik