Beogradski Voždovac u okviru 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Bačkoj Topoli gde će odmeriti snage sa ekipom TSC-a.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Nikola Puača veruje da njegov tim može da se suprotstavi kvalitetnom rivalu koji ove sezone igra sa puno uspeha:

’’Bez obzira na poraz u prethodnom kolu utisak je da smo odigrali dobru utakmicu. Teško je protiv najdominantnijeg tima u zemlji uspostaviti posed i kontrolu igre, što je naša ideja u svakoj utakmici. Defanzivno smo bili bolji i organizovaniji nego u nekim ranijim duelima, uz to smo stvorili nekoliko šansi za postizanje gola. Ima prostora  da budemo još bolji u svim fazama igre i tome ćemo dalje težiti. Gostujemo ove sezone odličnoj ekipi TSC-a, organizovani su, motivisani i ambiciozni, što su sve karakteristike koje i nas krase. Uspeli smo da ih pobedimo u januarskom pripremnom meču, dok smo nedavno na Krovu pretrpeli poraz, ali i pored toga pokazali smo da možemo da budemo konkurenti. Određene greške iz tog meča direktno su nas koštale pozitivnog rezultata, a verujem da nam se neće ponovo desiti. Ukoliko prikažemo sve naše dobre momente iz tog prethodnog duela, uz to budemo motivisani i organizovani, u šta ne sumnjam, možemo se nadati dobrom rezultatu.’’

Meč 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između TSC-a i Voždovca igra se u subotu 13. maja 2023. godine, sa početkom u 20:30 časova.

FOTO: FK Voždovac