Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Čukaričkog.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Davor Berber ističe da njegovi igrači u ovaj meč ulaze motivisani i da se nada izlasku iz rezultatske krize:

’’U ovaj meč ulazimo motivisani, a to važi i za naredni meč protiv TSC-a. Želimo da se i mi nešto pitamo o njihovoj Evropi. Izlazimo sa trenutno najjačim timom i obećavam da ćemo da budemo bolji nego na prethodnim utakmicama. Vidim to kroz treninge. Nakon izlaska iz povreda momci sve više napreduju i bliže se maksimumu. Vraćaju nam se Miloš Mijić i Andrija Majdevac, iako ga muči nožni palac. Još par igrača je rovito. U pitanju su prvotimaci i priključni omladinci. To su posledice prethodnih utakmica. Imamo svoje, unutrašnje planove, gde su prioritet mladi. Čukarički je dobar i organizovan klub. Nekih deset godina fenomenalno rade sa prvim timom i omladinskom školom. Kolega Dušan Kerkez odlično je upakovao ekipu, u kojoj su igrači kalibra Marka Docića ili Đorđa Ivanovića, te stranci poput Muhameda Badamosija. Tu su i ostali, imaćemo veliki problem. Jesmo u krizi, prevashodno se to odnosi na rezultate, bez gola smo u plej-ofu. Pravio sam neku analizu i video da je Novi Pazar u prolećnom delu bio kompletan samo protiv TSC-a. Stalno neki problemi fizičke prirode, povrede i kartoni. Nadam se da ćemo da otklonimo nedostatke i da budemo sve bolji. Svi komentarišu da smo odustali, ali nismo. Borimo se koliko možemo. Mislim da ćemo već protiv Čukaričkog da se pokažemo u mnogo boljem svetlu, a pogotovo kući protiv TSC-a.’’

Meč 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i Novog Pazara igra se u subotu 13. maja 2023. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Novi Pazar