Beogradski Čukarički u okviru 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Šef stručnog štaba ’’brđana’’ Dušan Kerkez ističe da je cilj osvojiti maksimalan broj bodova u preostalim susretima i čekati kiks direktnih konkurenata:

’’Novi Pazar igra odlično ove sezone. Imaju kvalitetne pojedince, koji su se sjajno uklopili u ekipu. U poslednje vreme su verovatno malo razočarani što su posle tako dobre sezone ispali iz trke za Evropu, što je uzrokovalo i neke poraze u nizu. Na nama je da pokušamo da ostvarimo tri pobede do kraja šampionata, da zadržimo treće mesto i da se nadamo eventualnom kiksu TSC-a, koji je trenutno bolje plasiran od nas. U prvom duelu sa njima u gostima uspeli smo da slavimo uz dosta muka, na startu sezone, a u drugom na Banovom brdu igrali nerešeno, u izuzetno uzbudljivom duelu. Novopazarci su pokazali u tim duelima zašto su tu gde jesu. Svesni smo da nam neće biti lako ni u trećem ovosezonskom odmeravanju snaga. Ali, kao i u svakom drugom meču ići ćemo na pobedu.’’

Meč 35. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Čukaričkog i Novog Pazara igra se u subotu 13. maja 2023. godine, sa početkom u 16:30 časova.

FOTO: FK Čukarički