Surdulički Radnik u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lučanima gde će odmeriti snage sa ekipom Mladosti.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Slavoljub Đorđević ističe da je zadovoljan urađenim ovog proleća i da se ne osvrće na rezultate ostalih mečeva:

’’Nalazimo se u dobroj situaciji pred utakmicu protiv Mladosti, međutim jedan loš rezultat može da poništi sve dobro što smo uradili do sada. U situaciji smo da sami odlučujemo o našoj sudbini. Mislim da smo mnogo toga dobrog uradili u ovoj polusezoni, ali još uvek nismo postigli cilj. Svaki naredni meč nosi dodatni pritisak. Spremamo se, ne osvrćemo se na rezultate drugih mečeva, fokusirani smo samo na nas i našu igru. Mladost je ekipa koja ima mnogo kvaliteta, igrali su Evropu pre nekoliko godina i sigurno da nisu očekivali da se bore za opstanak. Ne treba očekivati mnogo lepršavosti, svi smo u situaciji da moramo da igramo na rezultat i skupljamo bodove.’’

Meč 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i Radnika igra se u utorak 09. maja 2023. godine, sa početkom u 18:15 časova.

FOTO: FK Radnik