Ekipa Crvene zvezde u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije biće gost gradskog rivala, ekipe Voždovca.

Šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević najavljuje promene u sastavu tima i očekuje da njegovi igrači neutrališu igru rivala i nametnu svoju:

’’Igrači su spremni, imamo par momaka kojima ne odgovara zbog prirode njihovih povreda da igraju na veštačkoj travi. Svi ostali su spremni, imamo 25 igrača na koje možemo da računamo. Sada je na nama da izaberemo pravih 11 koji će odigrati jednu dobru utakmicu protiv Voždovca i dati doprinos pozitivnom ishodu. Ne možete stavljati u protokol igrača koji je povređen, tako da nismo hteli da rizikujemo bez potrebe kada imamo Rakonjca, Mijatovića i Kataija koji mogu da odgovore zahtevima te pozicije. Pešić je sada spreman, trebaće nam u završnici prvenstva i Kupu Srbije, verujem da će sutra moći da odigra minimum 50 ili 60 minuta. Zadesila nas je velika tragedija, koja se odrazila na sve, oseća se u vazduhu. Teško je bilo šta reći, a ostati umeren i izraziti podršku. Možemo samo da radimo ono što je u našoj moći i nadamo se da se takve stvari više neće dešavati. Očekujem svakako drugačiji meč od prethodnog sa njima, kada igrate 11 na 10 i imate pozitivan rezultat puno stvari se otvori. Ekipa Voždovca gaji poseban stil igre, koji uključuje posed od golmana, puno pasova i kratkih dodavanja, dosta individualnih akcija njihovih krilnih igrača. Mislim da oni to neće menjati, jer nikad i nisu. Na nama je da nađemo način da njihovu igru neutrališemo i da nametnemo svoju.’’

Meč 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde igra se u ponedeljak 08. maja 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda