Beogradski Voždovac u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradskog rivala, ekipu Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Nikola Puača ističe da njegov tim ne može značajno da popravi plasman, ali da je važno kako će odigrati preostale mečeve:

’’Iskoristiću priliku da svim porodicama žrtava izjavim najdublje saučešće. Ove tragedije ostavile su traga na svakome. I pored teških situacija moramo da nastavimo dalje, da budemo mentalno jaki i pronađemo snagu za sve što nas čeka u životu. Dolazi nam veoma kvalitetan tim, šampion naše zemlje. U pripremi svake utakmice cilj nam je da sama igra bude onakva kakvu želimo, tako je i za ovu. Postoji dosta faktora koji na to utiču, ali važno je da mi ne odstupamo od celokupne ideje i da držimo konstantnost i kvalitet što je duže moguće. Takođe, cilj nam je i da pokažemo napredak u svakom pogledu u odnosu na prethodne dve utakmice sa Zvezdom. Mislim da je napravljen veliki pomak i zadovoljstvo naše će biti veće ukoliko to prikažemo i na terenu. Naša pozicija na tabeli ne može mnogo da se poboljša, eventualno za jedno mesto, ali to ne sme da nas dotiče. Važno je kako ćemo odigrati svaku utakmicu do kraja, a naša takmičarska ambicija, motivacija i organizacija moraju biti na najvišem mogućem nivou i insistiraćemo na tome do poslednjeg kola. Teodorović neće moći da nastupi zbog žutih kartona, već duže vreme povređeni Đurđević, Medić i Novevski neće biti u konkurenciji za ovaj meč. Dobra stvar je što su neki igrači koji su u prethodnom periodu bili povređeni počeli da se vraćaju, tu mislim na kapitena Ivezića, Burmaza, Matića i Vujanovića, tako da je bolja situacija nego što je bila pre par nedelja.’’

Meč 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Voždovca i Crvene zvezde igra se u ponedeljak 08. maja 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Voždovac