Kragujevački Radnički 1923 u okviru 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Bačke Topole, ekipu TSC-a.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Joksimović zadovoljan je rezultatima u prethodna dva duela i nada se nastavku pozitivnog trenda:

’’Sigurno da su nas ovi nemili događaji duboko potresli i da iskreno saosećamo sa porodicama žrtava. Svakako da je ne samo nama, već i svim ostalim superligaškim ekipama, bilo jako teško da se u jednoj ovako mučnoj atmosferi pripremamo za predstojeće takmičarske izazove, ali smo isto tako svesni da moramo da nastavimo dalje sa našim poslom. Utakmice protiv Vojvodine i Novog Pazara pokazale su da polako rastemo kao ekipa. Iskreno se nadam da će se ovaj ulazni trend rezultata nastaviti i da ćemo do kraja plej-ofa dodatno uvećati naš trenutni bodovni saldo. TSC je jedna jako ozbiljna i izuzetno organizovana ekipa u svim fazama igre, posebno u defanzivi, gde njihovi najistureniji igrači konstantno vrše pritisak na protivničku zadnju liniju pokušavajući da iznude grešku iz koje bi potom došli u poziciju da dođu do pogotka. Što se tiče ofanzive, tu imaju više različitih mehanizama za sve situacije u igri. Zbog toga je nužno da budemo maksimalno koncentrisani i fokusirani tokom svih devedeset minuta igre, ali i da budemo energetski dobri kako bismo bili u stanju da im uspešno ispariramo. Svakako da će biti određenih promena u timu u odnosu na duel u Novom Pazaru, tim pre što za ovu utakmicu zbog kartona nećemo moći da računamo na Nikolu Miličića, Filipa Ivanovića i Đorđa Jovanovića. Što se tiče Žofrija Činede, on je počeo sa laganim treninzima, ali teško da će biti u mogućnosti da pomogne ekipi u ovoj utakmici.’’

Meč 34. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i TSC-a igra se u ponedeljak 08. maja 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923