Ekipa Crvene zvezde u okviru 33. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje gradske rivale, ekipu Čukaričkog.

Šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević najavio je promene u ekipi zbog zgusnutog rasporeda:

’’Mogu da se očekuju promene ekipi, imali smo dve utakmice u četiri dana, treba nam malo sveže krvi i energije, biće rotacija. Neke igrače koji su pod velikim opterećenjem ćemo odmoriti. Sve ostale ne, mislim da nam je potrebno da i igrači koji su nešto više umorni odigraju, kako bi držali neki takmičarski ritam. Što se tiče Mijatovića i Lekovića, dobiće minutažu. Nažalost su obojica imali probleme sa nekim manjim povredama. Moramo da shvatimo da su to mladi igrači sa kojima treba pažljivo raditi, iz razloga što kada smo mi na nekom reprezentativnom odmoru oni igraju za svoje reprezentacije. Pored toga što ih dovedete iz omladinaca ili kadeta i stavite na jedan viši nivo treninga, intenziteta i opterećenja, oni imaju i veći broj utakmica i treninga. Zadesili su ih i neki pehovi, ništa ozbiljno, ali im to donekle poremeti ritam, nadam se da će do kraja moći da dobiju pristojnu minutažu. ’’Brđani’’ Imaju dobru igru, nastupaju kvalitetno, mislim da su posle nas prikupili najviše bodova ovog proleća. Ulazimo sa punim poštovanjem prema protivniku u utakmicu sutra, međutim verujemo u svoj radi i kvalitet, nadam se da pred dobro popunjenom Marakanom možemo da dobijemo i Čukarički.’’

Meč 33. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Crvene zvezde i Čukaričkog igra se u nedelju 30. aprila 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda