Beogradski Voždovac u okviru 33. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Novom Sadu gde će odmeriti snage sa ekipom Vojvodine.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Nikola Puača ističe da nakon dve pobede u poslednja dva kola njegova ekipa u ovaj meč ulazi sa puno samopouzdanja:

’’Svaka utakmica u plej-ofu za nas je posebna inspiracija i izazov, takvo je bilo i gostovanje u Novom Pazaru. Odličan meč je iza nas, uspeli smo da pobedimo vrlo kvalitetnog protivnika. Igrači su u teškim uslovima za igru, po natopljenom terenu, uložili ogroman trud da igraju na željeni način. Bili su hrabri, borbeni i mislim da je taj pobedonosni gol došao kao nagrada za mnoge pozitivne stvari koje smo prikazali tokom čitavih devedeset minuta. Već se spremamo za novi prvenstveni izazov i gostovanje. Samopouzdanje nam je na dobrom nivou nakon dve pobede u poslednja dva kola, tako da u Novi Sad idemo u dobrom raspoloženju i da u skladu sa sopstvenim mogućnostima odigramo utakmicu koja može da nam donese nove bodove.’’

Meč 33. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Voždovca igra se u subotu 29. aprila 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Voždovac