Novosadska Vojvodina u okviru 33. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Beograda, ekipu Voždovca.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Radoslav Batak ističe da od svojih igrača očekuje da ostanu fokusirani i da je primarni cilj izlazak u Evropu:

’’Spremamo se za sutrašnju utakmicu, imali smo trening oporavka i ne baš mnogo vremena da se pripremamo. U Kragujevcu smo očekivali sva tri boda, na kraju uzeli bod i nakon svega viđenog i povreda i nekih situacija koje smo imali pripremamo se za novu bitnu utakmicu. Videćemo na koga možemo da računamo, u prvom poluvremenu povredio se Vitas, u drugom je Čumić osetio bol u zadnjoj loži. U goste nam dolazi ekipa koja je u poslednjem kolu pobedila na nezgodnom gostovanju u Novom Pazaru. Maksimalno smo posvećeni, pripremamo se isto za svakog protivnika i pokušaćemo da nadoknadimo ta dva boda iz prethodne utakmice. Želimo da osvojimo tri boda pred te poslednje utakmice gde nas na papiru čekaju teži protivnici. U četvrtak nas već čeka nova utakmica u Nišu, pa ćemo morati i da rotiramo, jer pojedinci neće moći da nastupaju protiv Radničkog. Uostalom, radićemo kao i do sada, jednu do dve rotacije, kako bismo bili spremni za svaki meč. Od prvog dana hoćemo da idemo samo nabolje i nadam se da ćemo do kraja biti ovako fokusirani i da ćemo na svakom meču igrati za tri boda. Ako uzmemo u obzir sve okolnosti, uspeh bi bio izlazak u Evropu. Mi sa pete pozicije hoćemo da vrebamo što veći plasman i da u četvrtak pokušamo da uđemo u polufinale Kupa Srbije, a ako bog da, onda da tražimo i put do finala. Ipak, kao što sam rekao kada sam došao, izlazak u Evropu je glavni cilj.’’

Meč 33. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Vojvodine i Voždovca igra se u subotu 29. aprila 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Vojvodina