Kragujevački Radnički 1923 u okviru 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Subotice, ekipu Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba domaćeg tima Dejan Joksimović ističe da su Subotičani kvalitetna ekipa, ali da sve zavisi od njegovih igrača:

’’Jako bitna utakmica za nas. Spartak je veoma talentovana ekipa koja u svojim redovima ima nekolicinu igrača koji su u stanju da svojim individualnim kvalitetom naprave razliku na terenu. Tu pre svega mislim na ofanzivni deo ekipe, gde imaju nekoliko veoma kvalitetnih i talentovanih pojedinaca kao što su Luka Bijelović, Nikola Srećković, Petar Stanić i novopečeni reprezentativac Gane Ado. Baš kao i pred naš prethodni duel u Subotici oni i u ovu utakmicu ulaze sa novim trenerom, što može da izazove određenu pozitivnu reakciju kod igrača. Ipak, mi smo uspeli da ih dobijemo u prethodnoj utakmici, pa se iskreno nadam da ćemo to ponoviti i ovoga puta. Ključno je da od prvog minuta uspostavimo kontrolu nad posedom lopte, kako ne bismo dali priliku igračima Spartaka da se razigraju. Sigurno da nas očekuje jedna jako zahtevna utakmica, ali isto tako moramo biti svesni da se mi pitamo i da od nas samih isključivo zavisi konačan ishod utakmice. U dobrom smo ritmu, vezali smo dve pobede u nizu i nadam se da ćemo uz još jednu kvalitetnu partiju doći do povoljnog rezultata koji bi nas približio ostvarenju našeg cilja, a to je plasman u plej-of. Pozvao bih ovim putem naše navijače da u što većem broju podrže ove momke u naredne dve utakmice, jer su to oni igrama koje su prikazali u dosadašnjem delu prvenstva u potpunosti zaslužili.’’

Meč 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog 1923 i Spartaka ŽK igra se u subotu 01. aprila 2023. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Radnički 1923