Svečano je juče bilo u Gornjoj Varoši gde je ozvaničena saradnja između novog superligaša, fudbalskog kluba Zemun, i novog sponzora, kompanije Delamode Balkans.  

Fudbaleri Zemuna uspeli su tokom prethodne sezone da obezbede plasman u elitni rang, a nedugo posle starta priprema za superligašku sezonu uprava kluba je obezbedila ugovor sa novim sponzorom, kompanijom Delamode Balkans.

Saradnju su na prigodnoj konferenciji za medije održanoj tim povodom potpisali prvi čovek zemunskog superligaša Dragan Vukoičić i generalni direktor kompanije Delamode Balkans Mišo Božić.

U svom obraćanju prisutnim novinarima i gostima, prvi čovek novog sponzora je istakao da je ova saradnja prirodan sled događaja i obrazložio:

’’Pre svega, zadovoljstvo mi je što ću potpisati ugovor sa FK Zemun, budući da su u prethodne dve godine pokazali izuzetno zalaganje, kako igrači na terenu, tako i uprava. Moram da priznam da su i navijači prikazali izuzetno dobru atmosferu, mi smo to prepoznali. Poput Zemuna, i Delamode je vodio tešku utakmicu, ali na tržišnom terenu, pa je ova saradnja logičan sled događaja.’’

Predsednik kluba, gospodin Dragan Vukoičić, istakao je veliko zadovoljstvo zbog potpisivanja ovog ugovora, a zatim se zahvalio zbog izuzetno značajne pomoći u stvaranju uslova za ravnopravnu borbu u elitnom rangu takmičenja:

’’Zahvaljujem se firmi Delamode što je našla određena sredstva da pomogne funkcionisanju našeg kluba koji je, kao što je poznato, dugo bio u nižim rangovima i vratio se u Super ligu. Ulazimo u borbu sa ekipama koje su duži niz godina stabilni članovi elite, već imaju i stabilno finansiranje. Pokušavamo da stabilizujemo klub i u debitantskoj sezoni obezbedimo opstanak, da se malo bolje organizujemo i u dogledno vreme podignemo rezultate na još viši nivo. Delamode Balkans je prva firma koja je došla u naš kolektiv ove godine. Radimo i pokušavamo da dovedemo još neke firme, kako bismo obezbedili normalno funkcionisanje u takmičenju, jer bez toga nema ni uspeha. Trudimo se sa našim spoljnim sredstvima da to obezbedimo, a koliko ćemo da budemo uspešni pokazaće vreme.’’

Pogledajte prilog Sportnetwork-a sa ovog događaja: