Lučanska Mladost u okviru 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje ekipu Novog Pazara iz istoimenog grada.

Novi šef stručnog štaba domaćeg tima Milorad Kosanović ističe da ga očekuje mnogo posla, kao i da je ključ u tome da se osvajaju bodovi protiv rivala sličnog bodovnog salda i kvaliteta:

’’Nikome nije lako, na nama je da se potrudimo i u poslednjih deset kola uradimo maksimum protiv rivala sličnog kvaliteta. Možda bi nam koja nedelja više pogodovala, ali ne možemo iz ove kože. Najbitnije je da u naredna tri kola, uoči plej-auta, osvojimo što više bodova. Rezultati su plod igre, ako ih nema očigledno je da nešto nije dobro. Nije vreme za priču o trčanju, iako iz viđenog u poslednjih pola sata, na prolećnim utakmicama, deluje da većina igrača stane, nema snage. Očigledni su problemi u poslednjoj liniji, ne stoji se dobro, nema kretanja, teško je potom krenuti u tranziciju i napad. Ne smemo mnogo da opteretimo momke, ključ je da nivo fizičkog resursa podignemo na viši stepen. Ima mnogo posla.’’

Meč 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Mladosti i Novog Pazara igra se u petak 31. marta 2023. godine, sa početkom u 19:00 časova.

FOTO: FK Mladost