Kruševački Napredak u okviru 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Lazarevcu gde će odmeriti snage sa ekipom Kolubare.

Šef stručnog štaba ’’čarapana’’ Dragan Perišić od svojih igrača očekuje da budu koncentrisani i maksimalno fokusirani na sve ono što će se dešavati na terenu:

’’Iskoristili smo prethodni period da one koji su odigrali do sada veliki broj utakmica osvežimo, a ostali, koji su manje igrali, dobili su priliku da se pokažu u Nišu i uđu u takmičarski ritam. Naravno, pripremali smo se i za predstojeće gostovanje u Lazarevcu. Mogu da kažem da će najznačajnije na toj utakmici biti da budemo strpljivi. Kolubara u drugom delu sezone beleži dobre rezultate, prima mali broj golova, igra vrlo disciplinovano i čvrsto i u svakom trenutku utakmice zna šta hoće. Isto tako i mi znamo šta hoćemo i kada treba to da uradimo. Neophodno je da budemo koncentrisani i maksimalno fokusirani na sve ono što će se dešavati na terenu. Pokušaćemo da odigramo najkvalitetniju utakmicu do sada i vratimo se sa pozitivnim rezultatom, jer predstoje još tri kola do završetka regularnog dela prvenstva i u ovom trenutku su svaki bod i pobeda zlatni.’’

Meč 28. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Kolubare i Napretka igra se u petak 31. marta 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Napredak