Golman Radnika će od kompanije Mozzart dobiti i 50.000 dinara da uruči kao pomoć u humanitarne svrhe, kome god on bude smatrao da treba.

Proleće je donelo buđenje golmana u Mozzart Bet Super ligi Srbije. Nogu je povukao Strahinja Manojlović iz Javora, a nastavio Stefan Ranđelović iz Radnika.

Čuvar mreže kluba iz Surdulice, koji je bio najbolji igrač 23. kola prvenstva, ponovo je prigrabio trofej u svoje rukavice. Tokom celog drugog dela sezone Ranđelović brani odlično, njegov tim takođe igra mnogo bolje nego jesenas i to se vidi po tabeli, gde su plavi osvojili više bodova za pet kola nego maltene za ceo ostatak šampionata.

Kruna tih partija desila se u Humskoj. Radnik je uhvatio na pogrešnoj nozi ionako trošni Partizan i prvi put u istoriji slavio na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Dok su u prvih pola sata utakmice briljirali ofanzivci surduličkog sastava, koji su kažnjavali sve kikseve, a nije ih bilo malo kod Beograđana, posle toga je u centar pažnje došao Ranđelović.

Golman Radnika je „spustio roletnu“ ispred svog gola, odbranio sijaset šansi Partizana, a na kraju i penal Bibarsu Nathu. Ranđelović može da se pohvali da je prvi čuvar mreže u Mozzart Bet Super ligi Srbije koji je uspeo da ukroti udarac „desetke“ crno-belih otkako je došao u ovu zemlju.

Sa igrama kao u Humskoj i pogotovo uz odbrane kakve je pravio Ranđelović, Radnik i te kako može da veruje u opstanak u ligi.

Izvor: Mozzart Sport