Beogradska Crvena zvezda u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Kruševcu gde će odmeriti snage sa ekipom Napretka.

Šef stručnog štaba crveno-belih Miloš Milojević očekuje da njegova ekipa novimtrijumfom dodatno uveća bodovnu prednost u odnosu na najvećeg rivala:

’’Uvećanje bodovne prednosti svakako jeste motiv, gledamo da koliko god je moguće povećamo prednost iz kola u kolo. Motivacija neće biti problem za utakmicu u Kruševcu, jer igramo u fudbalskom gradu i ambijentu, mislim da možemo da odigramo dobar meč. Što se tiče Kruševljana, pre svega imaju Matića, koji je kvalitetan igrač, takođe i Kerkez na prekidu. Imaju naša dva momka koji su jako talentovani, Stankovića i Kneževića, znam da će biti dodatno motivisani da igraju protiv nas. Radi se o ekipi koja je za svako poštovanje, ali i kojoj su neophodni bodovi i sve sem stoprocentnog fokusa može da stvori problem na utakmici kao što je ova sutrašnja. Što se tiče terena, na to sam se već navikao i nema razloga da se ponavljam. Takav je period, mart mesec, moramo da se prilagodimo. Ukoliko naš odnos bude kao i posle 30 minuta u Sremskoj Mitrovici, onda i ta podloga malo manje smeta i nije toliki problem ukoliko se prilagodimo. Svakako da bih voleo da su svi tereni kvalitetni, to bi povećalo i kvalitet fudbala. Naš posao, igrača pre svega, je da se prilagode što pre.’’

Meč 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Napretka i Crvene zvezde igra se u nedelju 19. marta 2023. godine, sa početkom u 17:00 časova.

FOTO: FK Crvena zvezda