Niški Radnički u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Subotici gde će odmeriti snage sa ekipom Spartaka Ždrepčeve krvi.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dragan Šarac od igrača očekuje da u meč uđu maksimalno motivisano i nada se osvajanju makar jednog boda:

’’Potrošili smo mnogo kredita ove sezone. Svi igrači koji su nam na raspolaganju moraju shvatiti ozbiljnost situacije i važnost ovog meča i u njega moraju ući maksimalno motivisano i koncentrisano. Pokušaćemo da se iz Subotice vratimo sa pozitivnim rezultatom, sa makar jednim bodom na našem kontu. Cele nedelje smo razgovarali i dobro radili na otklanjanju slabosti koje smo uočili na prethodnim utakmicama. Roviti su Andreja Stojanović, Miljan Škrbić i Saša Marjanović, a duže je odsutan Dimić. Procenićemo sa lekarima ko od njih može i mora da zaigra u nedelju. Imamo još četiri utakmice do kraja regularnog dela prvenstva, a nakon ove sa Spartakom sledi reprezentativna pauza. Imamo dovoljno vremena i prilika da popravimo utisak i skor. Rotiraćemo neke igrače i pružiti priliku i ostalim fudbalerima, a na njima je da je iskoriste. Svi moraju da doprinesu pozitivnom rezultatu, kako starteri tako i igrači koji ulaze sa klupe. Temeljno smo analizirali njihove igrače i stil igre. To je ekipa sa dosta kvalitetnih pojedinaca, imaju ubojita krila i kompletnu ofanzivnu liniju, a uz njih i nekoliko izuzetno iskusnih igrača koji su lideri tog tima. Neporaženi su na već četiri uzastopnih ligaških mečeva. Naša prednost na toj utakmici mora biti pristup igri i motivacija. Ukoliko time pokažemo reakciju, doći će i pobede na utakmicama, a sa njima i samopouzdanje.’’

Meč 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Spartaka ŽK i Radničkog iz Niša igra se u nedelju 19. marta 2023. godine, sa početkom u 15:00 časova.

FOTO: FK Radnički Niš