Beogradski Partizan u okviru 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije na svom stadionu dočekuje goste iz Surdulice, ekipu Radnika.

Šef stručnog štaba crno-belih Igor Duljaj ističe da njegova ekipa ne sme da potceni rivala, bez obzira na ime i poziciju na tabeli:

’’Uvek je dobro kada se pobedi. Vratilo se samopouzdanje, lakše se diše, drugačija je atmosfera. To je pozitivan signal, nadamo se da ćemo nastaviti u tom ritmu. Moramo da naporno radimo i da kontrolišemo igru, ako to uspemo rezultat će doći sam po sebi. Imamo lepu priliku da protiv Radnika nastavimo seriju pobeda na našem stadionu. Radnik ima mladog, perspektivnog trenera, koji je dosta ozbiljan. Znam kako on radi, njegova ekipa igra organizovano i čvrsto u odbrani. Ono što je najvažnije da se mi koncentrišemo na našu igru, znamo šta bi trebalo da uradimo u ovoj utakmici. Ako potcenimo protivnika, loše ćemo proći. Najvažnije je budemo maksimalno agresivni bez obzira na ime protivnika. Moramo da stavimo do znanja protivniku šta želimo na ovom meču. Ja sam uvek za gol više. Treba da nastavimo u ovom ritmu. U ovom trenutku nam je potreban svaki igrač.’’

Meč 27. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Partizana i Radnika igra se u petak 17. marta 2023. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Partizan