Ekipa Novog Pazara iz istoimenog grada u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Beogradu gde će odmeriti snage sa ekipom Crvene zvezde.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Aleksandar Stanković najavljuje da se neće unapred predati i da će pokušati da nametnu svoju igru:

’’Svako želi da se protiv šampiona pokaže u najboljem izdanju. Treba nam mirna glava, fokus i koncentracija. Verujem da će biti padova kod crveno-belih i da ćemo barem jednom do dva puta imati priliku da ih ugrozimo. Nadam se da ćemo biti konkurentni, videćemo da li pet ili pedeset pet minuta. Bitno je da ne menjamo našu rutinu, da se ne uplašimo. Ne želim da mislim o takvim scenariju, iako znam da je bilo u prethodnim mečevima. Imam dobru grupu. Lako je spustiti glavu i predati se unapred. Probaćemo da se nametnemo, videćemo u kojoj meri. Želimo da naš grad i klub prezentujemo u najboljem svetlu.’’

Meč 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se u nedelju 12. marta 2022. godine, sa početkom u 16:00 časova.

FOTO: FK Novi Pazar