Beogradski Voždovac u okviru 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije gostuje u Nišu gde će odmeriti snage sa ekipom Radničkog.

Šef stručnog štaba ’’zmajeva’’ Nikola Puača ističe da je pozicija na tabeli dobra, ali da je cilj da se dodatno popravi u finišu preliminarne faze takmičenja:

’’Bilo je mnogo pozitivnih stvari na prethodnom susretu. Što se tiče same igre naše ekipe, to je možda najbolja partija u polju koju smo demonstrirali kada se radi o samom modelu igre. Imali smo dosta perioda kad smo bili dominantni i samo je falio gol za potpuni utisak. To je i utakmica koja nam je pokazatelj da treba da nastavimo da težimo što više situacijama u kojima ćemo mi biti ekipa koja će diktirati samu igru i verujem da će to sve češće biti slučaj. Iako imamo dobru poziciju na tabeli, želimo da popravimo svoj plasman što je moguće više i u ovaj duel ulazimo sa najvećim ambicijama. Imali su određene promene, naročito u stručnom štabu, verovatno će to izazvati neke inovacije kod njih, ali mi smo potpuno fokusirani na sebe i one stvari koje želimo da radimo tokom meča.’’

Meč 26. kola Mozzart Bet Super lige Srbije između Radničkog iz Niša i Voždovca igra se u nedelju 12. marta 2022. godine, sa početkom u 14:00 časova.

FOTO: FK Voždovac